Van Dijck Groenteproducties is totaalleverancier van een dagvers assortiment vollegrondsgroenten en akkerbouwgewassen. Jaarrond leveren wij grote volumes dagverse groenten van topkwaliteit: vandaag op het land, morgen bij de klant. Een garantie die mogelijk is omdat we het gehele proces - van teelt tot aan het winkelschap - in eigen hand hebben. Dit maakt ons flexibel. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, zijn wij gepassioneerd bezig met het grootschalig telen, verpakken en uitleveren van uniforme groenten van topkwaliteit. Wij laten niets aan het toeval over; 100% Van Dijck noemen wij dat.

In grote volumes gaan onze producten vanuit onze locatie in America, gelegen in de Limburgse gemeente Horst aan de Maas, naar Retail ketens en groothandelsbedrijven in Nederland en Europa. Wij staan voor flexibiliteit én zijn klantgericht. Samen groeien, daar gaan wij voor. Dit doen we met ons hechte team van medewerkers en uiteraard met oog voor onze omgeving en het milieu. Maak ook kennis met onze innovatieve zustermaatschappij, glastuinbouwbedrijf Siberia.

Over VanDijck

Werken bij Van Dijck

Heb jij passie voor groenten, kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is werken bij Van Dijck Groenteproducties iets voor jou! Wij hebben het gehele proces van teelt tot distributie in eigen hand en laten hierbij niets aan het toeval over. Al onze medewerkers zetten zich in voor een eindproduct van topkwaliteit en nog belangrijker, een tevreden klant.

Past deze sfeer en uitdaging bij jou? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Meer informatie en sollicitatie