Eigen product, dagvers, gezond en smaakvol. Aan deze criteria voldoen alle groenten die ons bedrijf verlaten. Jaarrond telen wij met grote zorg en toewijding een breed assortiment groenten van topkwaliteit. Dit doen wij in grote volumes op geschikte percelen binnen een straal van 50 km rondom ons bedrijf. De groenten worden onder de hoogste kwaliteitseisen geteeld, geoogst en verpakt. Dagelijks distribueren we - binnen 24 uur na oogst – tientallen vrachtwagens verse groenten naar onze klanten in binnen- en buitenland.

Ons assortiment is flexibel; producten, rassen, verpakking en overige specificaties stemmen we graag samen met u af. Mede hierdoor kunnen wij topkwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen.

Al onze groenten worden vermarkt via Fossa Eugenia.

Oogstkalender

Download onze oogstkalender.

Oogstkalender VanDijck

Werken bij Van Dijck

Heb jij passie voor groenten, kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is werken bij Van Dijck Groenteproducties iets voor jou! Wij hebben het gehele proces van teelt tot distributie in eigen hand en laten hierbij niets aan het toeval over. Al onze medewerkers zetten zich in voor een eindproduct van topkwaliteit en nog belangrijker, een tevreden klant.

Past deze sfeer en uitdaging bij jou? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Meer informatie en sollicitatie