100% Van Dijck, geldt ook voor onze mensen. De organisatie wordt geleid door directeuren Peter van Dijck en Luc Willemssen. Ruim 100 enthousiaste medewerkers zijn in vaste dienst. Hun taken lopen uiteen van (financiële) administratie, personeel en organisatie, facturatie, kwaliteitszorg en certificatie, planning, logistiek, vrachtwagenchauffeur, trekkerchauffeur, teeltbegeleider en andere variërende specialisaties.

Tijdens het oogstseizoen werken we met seizoensmedewerkers, die we zelf werven. Zij houden zich bezig met plant- en oogstwerkzaamheden. In de verwerkingshallen is tijdens het oogstseizoen een vaste groep mensen aanwezig die zich ontfermen over de koellogistiek, orderpicken en het verpakken van de groenten.

Contact met onze organisatie? Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens van de afdelingen.

Werken bij Van Dijck

Heb jij passie voor groenten, kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is werken bij Van Dijck Groenteproducties iets voor jou! Wij hebben het gehele proces van teelt tot distributie in eigen hand en laten hierbij niets aan het toeval over. Al onze medewerkers zetten zich in voor een eindproduct van topkwaliteit en nog belangrijker, een tevreden klant.

Past deze sfeer en uitdaging bij jou? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Meer informatie en sollicitatie