Een last-minute bestelling of spoedlevering? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Door onze 100% Van Dijck garantie zijn wij flexibel en kunnen we snel inspelen op uw vraag. Ook op gebied van logistiek en transport. Wij hebben onze eigen logistieke afdeling met een modern wagenpark en vakbekwame chauffeurs. Onze gekoelde vrachtwagens voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen.

Ons herkenbaar wagenpark distribueert onze verse groenten naar klanten in binnen- en buitenland. Ook op logistiek gebied staat duurzaamheid hoog op onze agenda. Ons wagenpark – bestaande uit een tiental moderne en zuinige vrachtwagens – is uitgebreid met een LZV-vrachtwagen, een extra lange vrachtwagencombinatie, ook wel ecocombi genoemd. Het voordeel is dat deze vrachtwagens meer product kunnen vervoeren, met in verhouding minder brandstof.

Transport

Werken bij Van Dijck

Heb jij passie voor groenten, kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is werken bij Van Dijck Groenteproducties iets voor jou! Wij hebben het gehele proces van teelt tot distributie in eigen hand en laten hierbij niets aan het toeval over. Al onze medewerkers zetten zich in voor een eindproduct van topkwaliteit en nog belangrijker, een tevreden klant.

Past deze sfeer en uitdaging bij jou? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Meer informatie en sollicitatie