SLA JE SLAG…
 
En sluit je aan bij ons team als vrachtwagenchauffeur! 
 
Door de groei van ons bedrijf en de uitbreiding van ons wagenpark zijn wij per direct opzoek naar vrachtwagenchauffeurs. Groei jij met ons mee?
 
Klinkt interessant, maar voor wie ga ik werken? 
Van Dijck Groenteproducties! Wij zijn totaalleverancier van een dagvers assortiment vollegrondsgroenten en hebben alles in eigen beheer. We kiezen ervoor om te werken met de nieuwste producten en tools. Hierdoor zijn we flexibel en effectief. Want zeg nu eerlijk… er is niemand gebaat bij vertraging en collega’s die niet vooruit kunnen. 
 
Klinkt goed! Hoe ziet mijn dag eruit? 
Als vrachtwagenchauffeur ga jij er dagelijks voor zorgen dat verse groenten in handen van onze klanten komen. Omdat ons bedrijf het overgrote deel van het jaar 24/7 blijft draaien, gebeurt er ontzettend veel op een dag. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is. Je komt direct in aanmerking met onze klanten en reist voornamelijk binnen Nederland en België. ‘Nee’ komt niet in jouw woordenboek voor: vandaag op het land, morgen bij de klant!
 
Perfect! Wat zit er voor mij in het vat? 
Een uitdagende baan vol afwisseling maar vooral een flinke dosis werkgeluk bij de grootste slateler van Nederland. Iets wat iedere medewerker op de werkvloer hoopt te vinden!  Daarnaast bieden we mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren via scholing.  
 
En dan nu de kleine lettertjes… Wat willen jullie van mij? 
● Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal
● Je bent in het bezit van een chauffeursdiploma + CE en code 95
● Je hebt nationale ervaring in het (gekoeld) goederentransport
● Je bent flexibel en bereid om ook in de weekenden te werken
 
Hou op hoor, dit wil ik! 
Perfect, dan ben jij precies de chauffeur die wij zoeken!
 
Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct!

 solicitatie formulier

Werken bij Van Dijck

Heb jij passie voor groenten, kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is werken bij Van Dijck Groenteproducties iets voor jou! Wij hebben het gehele proces van teelt tot distributie in eigen hand en laten hierbij niets aan het toeval over. Al onze medewerkers zetten zich in voor een eindproduct van topkwaliteit en nog belangrijker, een tevreden klant.

Past deze sfeer en uitdaging bij jou? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Meer informatie en sollicitatie